suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mäntyharjun kunta

Kulttuuripalvelut

  • Palvelu
  • Mäntyharju
  • Julkinen palvelu

Mäntyharjun kulttuuripalvelut järjestää kulttuuritoimintaa, tilaisuuksia, esityksiä, konsertteja ja työpajoja eri-ikäisille kuntalaisille sekä vapaa-ajanasukkaille. Taide- ja kulttuurielämysten avulla tuetaan kuntalaisten hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Kulttuuripalvelut luo avoimia, monenlaisia yleisöjä ja tekijöitä huomioivia kulttuuripalveluja. Jokaisella ihmisellä tulisi olla yhdenvertainen mahd ...

Toimi näin

Lisätietoja kulttuuripalveluista löydät verkkosivuilta sekä kulttuuripalveluiden Facebook-sivulta. Lisätietoja antaa myös kulttuurituottaja.

Kenelle ja millä ehdoin

Laki kuntien kulttuuritoiminnasta astui voimaan 1.3.2019 ja se korvasi yli 25 vuotta vanhan lain (728/1992). Laissa kuntien kulttuuritoiminnalle asetetaan tavoitteet ja määritetään aiempaa selkeämmin keskeiset tehtäväkokonaisuudet. Laki antaa kunnille hyvät mahdollisuudet profiloitua, hyödyntää paikallisia toimijoita ja rakentaa kulttuuritoimintaa kuntalaisia kuullen ja osallistaen. Laki vahvistaa kulttuurin merkitystä ja asemaa kunnan peruspalveluna. Kunnan tulee itse arvioida toimintaansa ja osallistua myös kansalliseen peruspalvelujen arviointiin.

Palvelun toteuttaa

Mäntyharjun kunta

Palvelusta vastaa

Mäntyharjun kunta
Tekstistä vastaa: Mäntyharjun kunta
Päivitetty: 13.12.2022