suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raahen kaupunki

Kulttuurinen nuorisotyö

  • Palvelu
  • Raahe
  • Julkinen palvelu

Kulttuurinen nuorisotyö luo mahdollisuuksia nuorten ilmaisutaitojen kehittymiseen ja tuottaa heille onnistumisen kokemuksia. Eri toimintamuotojen kautta nuoret ja heidän lähiympäristönsä elävät konkreettisesti luovassa vuorovaikutuksessa, ilmaisevat ajatteluaan, arvojaan ja tunteitaan. Kyseessä on kulttuurin keinoin tapahtuva nuorisotyö ja työote, mikä kehittyy vuorovaikutuksessa nuorten ja muuttuvan elinympäristön kanssa.

Kulttuurisen nuorisotyön puitteissa järjestetään erilaisia luovuutta edistäviä tapahtumia ja katselmuksia. Tunnetuimpia raahelaisen kulttuurisen nuorisotyön muotoja ovat Nuori Kulttuuri -tapahtumakokonaisuus, Raatiroll-konsertti, bäkkäritoiminta, dj-kurssit, bänditapahtumat, bänditilan vuokraus ja toimintaryhmien tukeminen.

Toimi näin

Seuraa Raahen nuorisotoimen ilmoittelua kaupungin verkkosivustossa, sosiaalisen median kanavilla ja lehdistössä. Ota yhteyttä kulttuurisen nuorisotyön ohjaajaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Nuorisotyön palvelut on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Nuorisotyötä on sekä ammatillinen nuorisotyö että nuorten parissa tehtävä vapaaehtoistyö. Ammatillinen nuorisotyö on kasvatusta ja nuorten kohtaamista.

Kunta järjestää nuorisotyön palveluja yhteistyössä muiden nuorisoalan toimijoiden kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRaahen kaupunki
Palvelusta vastaaRaahen kaupunki
Alue Raahe
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Raahen kaupunki
Päivitetty: 9.9.2021