suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin kaupunki

Kulttuuriin liittyvän kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Perusavustukset on tarkoitettu yhdistyksen tai säätiön vuosittaisen ja yleisen kulttuuritoiminnan tukemiseen. Perusavustuksia myönnettäessä huomioidaan yhdistyksen jäsenmäärä sekä toiminnan laajuus ja/tai merkityksellisyys.

Kohdeavustuksia myönnetään yksittäisten kulttuuritapahtumien järjestämiseen ja muiden kertaluontoisiksi tai vakiintumattomiksi katsottavien hankkeiden toteuttamiseen.

Toimi näin

Perus- ja kohdeavustuksia haetaan vuosittain maaliskuun loppuun mennessä lomakkeilla. Lomakkeen voi täyttää tai tulostaa verkkosivuilta tai noutaa kaupungin kaikista palvelupisteistä. Hakijan tulee palauttaa lomake ja sen liitteet määräaikaan mennessä kaupungin kirjaamoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta voi myöntää perus- ja kohdeavustuksia kulttuuritoimintaa harjoittaville rekisteröidyille yhdistyksille ja säätiöille, joiden kotipaikka on tai toiminnan kohde on Naantalin kaupunki. Yhdistyksen toiminnan tulee olla vakiintunutta.

Kulttuuritoiminnalla tarkoitetaan taiteen harjoittamista, taidepalvelusten tarjontaa sekä paikallisen kulttuuriperinteen vaalimista ja edistämistä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNaantalin kaupunki
Palvelusta vastaaNaantalin kaupunki
Alue Naantali
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Naantalin kaupunki
Päivitetty: 22.9.2020