suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Suomussalmen kunta

Kulttuuriavustukset

  • Palvelu
  • Suomussalmi
  • Julkinen palvelu

Suomussalmen kunnan kulttuurin kohdeavustuksilla tuetaan kuntalaisten itse järjestämää kulttuuri- ja taidetarjontaa. Sivistyslautakunta myöntää kulttuurin kohdeavustukset kerran vuodessa kulttuuritoiminnan harjoittamiseen, esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kohdeavustukset myönnetään pääsääntöisesti avustuksen myöntämisvuonna tapahtuvaan toimintaan. Avustusta ei myönnetä, mikäli jokin muu kunnan toimielin tukee hanketta.

Toimi näin

Kulttuurin kohdeavustukset tulevat haettaviksi kerran vuodessa, helmi-maaliskuun aikoihin. Haun avautumisesta tiedotetaan paikallislehdessä ja kunnan verkkosivuilla. Hakijaa pyydetään perehtymään kohdeavustussääntöihin ennen hakemuksen tekoa. Avustusta saaneista hankkeista on tehtävä selvitys kalenterivuoden loppuun mennessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustuksen myöntämisen yleisenä edellytyksenä on, että avustusta voidaan pitää sen käyttötarkoituksen toteuttamisen kannalta tarpeellisena ja tarkoituksenmukaisena. Avustusta voivat saada suomussalmelaiset yksityishenkilöt ja Suomussalmelle rekisteröidyt yhdistykset. Avustusta voidaan myöntää myös ulkopaikkakuntalaisille toimijoille, mikäli avustuksella tuettava toiminta kohdistuu Suomussalmelle, tai siitä on muuta merkittävää hyötyä kunnalle.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSuomussalmen kunta
Palvelusta vastaaSuomussalmen kunta
Alue Suomussalmi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Suomussalmen kunta
Päivitetty: 24.11.2020