suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Kouluterveydenhuolto

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kouluterveydenhuolto on peruskoulun oppilaille suunnattu terveyspalvelu. Kouluterveydenhuolto edistää koko koulu- ja opiskeluyhteisön hyvinvointia, terveellisyyttä ja turvallisuutta.

Jokaisessa koulussa on nimetty kouluterveydenhoitaja ja lääkäri. Koululaisena tapaat terveydenhoitajan vuosittain terveystarkastuksen yhteydessä. 1., 5. ja 8. luokilla terveystarkastus on laaja ja silloin siihen si ...

Toimi näin

Kenelle ja millä ehdoin

Terveydenhoitaja tiedottaa terveystarkastusten alkamisesta oppilaille ja huoltajille. Kouluterveydenhoitajaan voit olla yhteydessä Wilman tai Maisan kautta tai soittamalla oman koulusi terveydenhoitajalle. Oppilas voi mennä kouluterveydenhoitajan vastaanotolle ilman ajanvarausta koulukohtaisesti sovittuina vastaanottoaikoina. Koululääkärin vastaanotolle oppilas menee kouluterveydenhoitajan kautta. Kouluterveydenhoitajan yhteystiedot löydät koulujen omilta sivuilta. Jos koululla ei ole kouluterveydenhoitajaa, voit olla yhteydessä kouluterveydenhoitajien keskitettyyn palvelunumeroon puh 09 4191 5300.

Palvelun toteuttaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
Päivitetty: 4.4.2024