suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Eksote)

Kotikuntoutus

  • Palvelu
  • 9 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Annamme kotikuntoutusta, kun olet kuntoutuja ja tarvitset apua liikkumiseen, kodin arkiaskareista selviytymiseen tai päivittäisten toimien harjoitteluun tavoitteena toimintakyvyn kohentuminen ja kotona itsenäinen selviytyminen.

Toimi näin

Saamme jatko- ja kotikuntoutuspyynnöt vuodeosastoilta, kotihoidon hoitajilta tai lääkäreiden arviointien perusteella. Sinä ja läheisesi voitte myös ottaa suoraan yhteyttä soittamalla kotikuntoutuksen palvelunumeroon p. 040 651 3813. Jos olet yli 75-vuotias, lihasvoimasi ja tasapainosi on heikentynyt tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinoireita, voit varata ajan fysioterapeutin vastaanotolle ohjaukseen ja neuvontaan Iso apu-palvelukeskukseen, ajanvarauspuhelin p. 05 352 2370.

Kenelle ja millä ehdoin

Pääset palvelumme piiriin, kun kotona selviytymisesi on uhattuna alentuneen liikunta- tai toimintakyvyn takia.

Palvelu on maksullinen.

Kotihoidon asiakkaille fysioterapeutin ja toimintaterapeutin käynnit ovat maksuttomia. Apuvälinearvio tai asunnon esteettömyyden arviointi on maksuton. Asiakkaille, jotka eivät ole kotihoidon piirissä, ohjaus- ja neuvontakäynti maksaa 11,40 €. Jos kuntoutus toteutetaan kahtena tai useampana käyntinä viikossa, niin maksu on 22,50 € / viikko sisältäen fysioterapeutin, toimintaterapeutin tai kuntohoitajan käyntejä. Fysioterapeutin vastaanotolla + 75 v ohjauskäynti maksaa 11,40 € kerta.

Perustiedot

Palvelusta vastaaEtelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Eksote)
Palvelun toteuttaaEtelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Eksote)
Alue Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Eksote)
Päivitetty: 31.1.2019