suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Aito Hoitotiimi Oy

Kotihoito- ja kotisairaanhoitopalvelu

  • Palvelu
  • 3 kuntaa
  • Yksityinen palvelu

Tarjoamme laajasti ja asiantuntevasti hoivan ja kotihoidon palveluita. Asiakaskuntamme koostuu kaikista kotonapärjäämisessä apua tarvitsevista lapsista vanhuksiin. Tavoitteenamme on luoda kodista paikka, jossa asiakas voi turvallisesti ja huoletta asua. Haluamme omalla toiminnallamme tuottaa asiakkaillemme iloa ja jaksamista päivittäiseen elämään.

Palvelun sisältö sovitetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan yhdessä asiakkaan ja omaisen kanssa. Hoivan ja kotihoidon palveluihin kuuluu muun muassa avustustyö päivittäisissä toiminnoissa, kuten hygienian ylläpidossa, lääkkeiden jaossa ja antamisessa, ruoanlaitossa ja syöttämisessä, siivouksessa ja ulkoilussa.

Kauttamme on mahdollisuus saada myös kotisairaanhoidon palvelut. Lisäksi on mahdollisuus lääkärin kotikäynnille. Nämä palvelut sovitaan aina yksilöllisesti, joten otathan yhteyttä suoraan Minnaan tai Aleksiin.

Kotisairaanhoidon palveluihin kuuluu:

laboratorionäytteiden otto

lääkehoito ja sen suunnittelu

myös suonensisäisesti annettavat lääkkeet

rokotukset

haavahoidot

myös ompeleiden poistot

saattohoito

katetrointi ja katetrin vaihdot

erilaiset mittaukset, kuten

verensokeri

verenpaine

Geriatrinen sairaanhoitaja tarjoaa ikääntyneille eri elämänalueet kattavaa palvelutarpeen arviointia sekä yksilöllistä palveluohjausta ja terveysneuvontaa. Tähän sisältyy kokonaisvaltainen toimintakyvyn, voimavarojen ja terveyden kartoitus (sis. tarv. lääkärin käynnin) kotona asumisen tukemiseksi ja hyvän ikääntymisen turvaamiseksi. Aito Hoitotiimissä toimii sairaanhoitaja, geronomi (YAMK) Henna Lehikoinen. Kysy rohkeasti lisää erilaisista toimintakyvyn kartoituksista ja muista tutkimuskokonaisuuksista.

Meiltä saatavilla myös sijaispalvelu omaishoitajille. Järjestämme asiakkaan kanssa yhdessä sopien toiminnan niin, että pyrimme löytämään yhdessä omaishoitajan kanssa oikeat henkilöt tuuraamaan omaishoitajaa tämän ansaittujen vapaiden aikana.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Tarkka hinnasto löytyy www.aitohoitotiimi.fi/hinnasto

Perustiedot

Palvelun toteuttaaAito Hoitotiimi Oy
Palvelusta vastaaAito Hoitotiimi Oy
Alue Eura, Eurajoki, Rauma
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Aito Hoitotiimi Oy
Päivitetty: 6.5.2021