suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Konneveden kunta

Kirjastopalvelut

  • Palvelu
  • Konnevesi
  • Julkinen palvelu

Kirjasto on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kulttuurikeskus. Siellä on tarjolla lehtiä, kirjoja, musiikkia, elokuvia ja muita aineistoja, joihin voit tutustua paikan päällä tai lainata kotiin. Kirjaston tiloissa voit opiskella, harrastaa ja oleskella. Siellä järjestetään myös opastuksia, neuvontaa, tapahtumia ja näyttelyitä.

Kirjastoissa on käytössä langaton verkko, tietokoneita ja yleisimmät tietokoneohjelmat. Monista kirjastoista saa lainaan myös erilaisia esineitä.

Konneveden kirjasto on yhteistyössä naapurikuntien kirjastojen kanssa. Tätä kautta voit saada lainaan myös muiden kirjastojen teoksia.

Kirjastojen valtakunnalliset verkkkopalvelut Kirjastot.fi-sivustolla ovat kaikkien käytössä, samoin Kansalliskirjaston Finna.fi-palvelu. Oman kirjaston kautta saat teoksia myös Monikielisestä kirjastosta ja näkövammaisten Celia-kirjastosta. Verkossa toimiva Viittomakielinenkirjasto.fi on käytössä kaikkialta.

Konneveden kirjaston osoitteen ja aukioloajat näet alla olevasta asiointikanavasta.

Toimi näin

Kirjastokortti on saatavilla Konneveden kirjastolta. Kun haet korttia, ota mukaan henkilöllisyystodistus. Korttia et voi hankkia ilman henkilökohtaista käyntiä. Lapsen kirjastokorttia varten tarvitaan hakemus huoltajalta.

Kirjaston aineistohakuun pääset tämän linkin kautta: https://www.keskikirjastot.fi/web/arena

Kenelle ja millä ehdoin

Lainaamiseen kirjastosta tarvitsee kirjastokortin.

Palvelu on maksuton.

Kirjaston oman aineiston lainaaminen ja varaaminen sekä kirjastotiloissa oleskelu on maksutonta. Esimerkiksi kaukolainoista, kopioista, kokoontumistilojen käytöstä saatetaan periä maksu.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKonneveden kunta
Palvelusta vastaaKonneveden kunta
Alue Konnevesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Konneveden kunta
Päivitetty: 19.3.2020