suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Järvenpään kaupunki

Kirjastopalvelut

  • Palvelu
  • Järvenpää
  • Julkinen palvelu

Kirjasto tarjoaa lainattavaa aineistoa (muun muassa kirjoja, pelejä, lehtiä ja digitaalisia aineistoja), sähköisiä lehtiä ja tietokantoja joita kuka tahansa voi käyttää. Kirjastossa järjestetään tapahtumia ja toimintaa eri-ikäisille asiakkaille. Tarjoamme tiedonhaun opastusta ja muita palveluita niin ryhmille kuin yksilöillekin. Lisäksi kirjastossa voi mm. työskennellä, digitoida LP- ja cd-levyjä, skannata sekä käyttää nettikoneita tai langatonta verkkoa. Omatoimikirjasto palvelee asiakkaita silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla.

Toimi näin

Ohjeet kirjastokortin hankkimiseen, omien henkilötietojen päivittämiseen sekä kirjaston käyttöön löytyvät kirjaston verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Lainaamiseen, verkkokirjaston omien tietojen tarkasteluun sekä omatoimikirjaston ja asiakaskoneiden käyttöön tarvitaan kirjastokortti. Asiakkaan on todistettava henkilöllisyytensä kirjastokorttia hankkiessa tai sen tietoja muuttaessa. Osoitteen ja nimen muutos on välittömästi ilmoitettava kirjastolle. Kirjaston ja omatoimikirjaston muut käyttösäännöt löytyvät kirjaston verkkosivuilta.

Kirjaston oman aineiston (Järvenpään, Tuusulan ja Mäntsälän kirjastojen aineistot) lainaaminen ja varaaminen sekä kirjastotiloissa oleskelu on maksutonta. Seutuvaraus Keravan kirjaston aineistosta on maksullinen. Lisätietoja kirjaston verkkosivuilta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJärvenpään kaupunki
Palvelusta vastaaJärvenpään kaupunki
Alue Järvenpää
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Järvenpään kaupunki
Päivitetty: 6.10.2020