suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tampereen kaupunki

Kirjastopalvelut ikäihmisille

  • Palvelu
  • Tampere
  • Julkinen palvelu

Tampereen kaupunginkirjaston kotipalvelut tuovat kirjaston kotiisi, jos terveydentilasi tai ikäsi estää sinua tulemasta kirjastoon. Kotipalvelut toimittavat kirjastoaineistoa myös ikäihmisten ja erityisryhmien asumispalveluihin, päivä- ja harrastustoimintaan sekä sairaala- ja kuntoutusyksiköihin.

Toimi näin

Yksityishenkilöt

Ilmoittaudu kirjaston kotipalveluiden asiakkaaksi puhelimitse tai e-lomakkeella . Kerro minkälaisesta kirjallisuudesta, musiikista tai elokuvista pidät. Valitse aineisto itse tai anna henkilökunnan suositella. Kotipalveluiden henkilökunta kokoaa toiveidesi mukaisen kirjastokassin, joka tuodaan kotiovellesi sovittuna päivänä. Noin kuukauden kuluttua kotipalveluiden työntekijä soittaa tai lähettää sähköpostia ja kysyy uusia toiveita. itamme tai lähetämme sähköpostia ja kyselemme uusia toiveita.

Ryhmätoiminta ja asumispalvelut

Ota yhteyttä puhelimitse tai e-lomakkeella ja kerro millaisia kirjastopalveluita tarvitset. Tarjoamme kokoelmia, jotka sisältävät mm. kirjallisuutta, musiikkia, elokuvia. Laina-aika on noin kolme kuukautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kirjaston kotipalvelut on tarkoitettu niille asiakkaille, joiden korkea ikä tai terveydentila on esteenä kirjastossa asioinnille.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTampereen kaupunki
Palvelusta vastaaTampereen kaupunki
Alue Tampere
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Tampereen kaupunki
Päivitetty: 4.6.2020