suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tervolan kunta

Kirjaston kotipalvelu

  • Palvelu
  • Tervola
  • Julkinen palvelu

Kirjaston kotipalvelu on tarkoitettu tervolalaisille, jotka korkean iän, sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi eivät itse voi asioida kirjastossa. Asiakkaaksi pääsevät myös palvelutalojen ja terveyskeskuksen vuodeosaston asukkaat sekä sairauslomalla esimerkiksi loukkaantumisen takia olevat. Kotipalvelu on maksutonta, aineistosta ei peritä varaus- eikä myöhästymismaksuja. Aineistolla on joustavat laina-ajat, ja ne sovitetaan käyntikertojen mukaan. Myöhästymismaksuja ei peritä. Kirjaston henkilökunta valitsee asiakkaalle sopivaa aineistoa hänen toiveidensa mukaan, ja aineisto toimitetaan asiakkaalle kotiin, palvelutaloon tai vuodeosastolle. Myös Celian palveluihin voi saada käyttöoikeuden, jos on jokin lukemiseste.

Toimi näin

Kotipalveluasiakkaaksi voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä kirjastoon. Ennen palvelun aloittamista asiakkaan kanssa tehdään sopimus palvelun aloittamisesta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kirjaston kotipalvelu on tarkoitettu tervolalaisille, jotka korkean iän, sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi eivät itse voi asioida kirjastossa.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTervolan kunta
Palvelusta vastaaTervolan kunta
Alue Tervola
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Tervolan kunta
Päivitetty: 3.8.2020