suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kuusamon kaupunki

Kirjasto- ja tietopalvelut

  • Palvelu
  • 15 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kuusamossa palvelevat pääkirjaston lisäksi kirjastoauto Raito sekä oppilaitoskirjasto Naturpolis lukiolla. Osana OUTI-kirjastokimppaa Kuusamon kirjasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön myös muiden OUTI-kirjastojen valikoimat. Lainattavana on myös luontokuvatauluja 3 kk:n laina-ajalla. Pääkirjastossa on asiakaskäytössä skanneri/tulostin, kopiokone, VHS-digitointilaite, mikrofilmien lukulaite, ja kirk ...

Toimi näin

Aineisto lainataan OUTI-kirjastokortilla. Ensimmäinen kortti on maksuton. Asiakkaaksi rekisteröitymiseen tarvitaan henkilöllisyystodistus, alle 18-vuotiailta takaajan hyväksyntä. Kirjastokortti on henkilökohtainen. Asiakas on vastuussa kirjastokortistaan ja sillä lainatusta aineistosta sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan käytöstä. Kirjastokortti oikeuttaa lainaamaan kaikissa OUTI-kirjastojen toimipisteissä.

Kenelle ja millä ehdoin

Aamun aukiolotuntien aikana klo 8-10 kirjasto toimii itsepalveluperiaatteella. Lainaaminen tapahtuu automaatilla ja palautukset jätetään palautuslaatikkoon. Virkailijan kanssa voi asioida palvelutiskillä klo 10 alkaen.

Palvelun toteuttaa

Kuusamon kaupunki

Palvelusta vastaa

Kuusamon kaupunki
Tekstistä vastaa: Kuusamon kaupunki
Päivitetty: 17.11.2022