suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tampereen kaupunki

Kirjaamo

  • Palvelu
  • Tampere
  • Julkinen palvelu

Kirjaamo vastaanottaa ja kirjaa kaikki hallinnolliseen päätöksentekoon johtavat asiat ja asiakirjat. Lisäksi kirjaamo kirjaa kaikki asiat, jotka etenevät viranhaltijan vastattavaksi. Kirjaamo rekisteröi asiat ja asiakirjat kaupungin päätöksentekojärjestelmään, ja lähettää ne eteenpäin valmisteltavaksi asian valmistelusta vastaavalle taholle.

Voit toimittaa kaupungille osoitettuja asiakirjoja kirjaamoon. Kirjaamossa asiakirjat kirjataan ja ne toimitetaan edelleen oikeaan yksikköön ja oikealle viranhaltijalle. Kirjaamosta saat tietoa sekä vireillä olevien että päättyneiden hallinnollisten asioiden käsittelyvaiheista ja päätöksistä koko käsittelyprosessin ajalta. Lisäksi kirjaamo vastaa kaupungin virallisen ilmoitustaulun ajantasaisuudesta. Kaupungin virallinen ilmoitustaulu sijaitsee Keskusvirastotalolla. Ilmoituksia voit lukea myös kaupungin verkkosivuilta, sähköiseltä ilmoitustaululta.

Toimi näin

Kirjaamosta voit tiedustella vireillä olevien ja jo päättyneiden asioiden käsittelyvaiheita ja päätöksiä. Lisäksi voit toimittaa kirjaamoon kaupungille osoitettuja asiakirjoja. Kaupungin kirjaamoon voit soittaa, lähettää postia tai sähköpostia tai voit tulla käymään asiakaspalvelupisteessä Keskusvirastotalolla.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on kaikille avoin.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTampereen kaupunki
Palvelusta vastaaTampereen kaupunki
Alue Tampere
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Tampereen kaupunki
Päivitetty: 9.12.2020