suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Kirjaamo

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Laukaan kunnan kirjaamo vastaa kuntaorganisaation käsittelyyn tulevien asioiden ja asiakirjojen (hakemukset, aloitteet, esitykset, muutoksenhaut, muistutukset, valitukset ja lausunnot) vastaanottamisesta ja kirjaamisesta asianhallintajärjestelmään.

Kirjaamo ottaa vastaan sekä sähköisesti että paperilla virastoon tulevat toimielin- tai viranhaltijakäsittelyyn menevät asiakirjat, rekisteröi asiakirjat saapuneeksi, tallentaa asiakirjat sähköiseen muotoon asianhallintajärjestelmään ja toimittaa asian ja asiakirjat sähköisesti edelleen asian valmistelusta vastaaville henkilöille.

Asian käsittelyvaiheet ja päätöksenteko rekisteröidään järjestelmään, josta löytyy ajantasainen tieto asian käsittelystä ja käsittelyn tilasta. Myös kaikki valmistelu – ja päätöksentekoasiakirjat tallennetaan asianhallintajärjestelmään, josta ne löytyvät sähköisesti.

Toimi näin

Kirjaamossa voit asioida:

  • sähköpostitse (kirjaus@laukaa.fi)
  • kirjeitse (PL 6, 41341 Laukaa)
  • henkilökohtaisesti paikalla käymällä. Kirjaamo sijaitsee Laukaan kunnanviraston 1. kerroksessa.

Asiasi käsittelyn etenemistä voit tiedustella kirjaamosta. Jos asia on hyvin keskeneräinen tai tarvitset valmisteluun liittyviä lisätietoja, ohjaa kirjaaja tarvittaessa sinut ottamaan yhteyttä asian valmistelijaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaukaan kunta
Palvelusta vastaaLaukaan kunta
Alue Laukaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 3.12.2021