suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden kaupunki

Kesätyösetelit

  • Palvelu
  • Lahti
  • Julkinen palvelu

Lahden kaupunki tukee lahtelaisten nuorten kesätyöllistymistä jakamalla kesätyöseteleitä vuosittain. Seteleitä voi saada yhden kappaleen henkilöä kohden, se on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin.

Setelin avulla voi työllistyä yksityiseen yritykseen, yhdistykseen, seurakunnalle, säätiölle, kunnalle (ei Lahden kaupungille), kuntayhtymään tai valtiolle. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Työpaikan ei tarvitse sijaita Lahdessa.

Työjakson on sijoituttava lomakaudelle 2.5.-30.9. Työpäiviä on oltava vähintään 10 ja/tai työtunteja vähintään 60, josta on maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa tai, jos sellaista ei ole, vähintään 360 euron bruttopalkka. Jos työ kestää kauemmin, on palkankin oltava suurempi vähintään samassa suhteessa (6 €/h). Lahden kaupunki maksaa kesätyöllistämisestä työnantajalle 300 euroa kesäseteliä vastaan (ALV 0 %). Sama työnantaja voi palkata enintään viisi nuorta kesätyösetelin tuella. Työnantajan tulee lähettää lasku palkkalaskelmineen Lahden kaupungille 31.10.2020 mennessä. Määräajan jälkeen tulleita laskuja ei oteta huomioon.

Toimi näin

Kesätyöseteleiden toimintaohjeet päivitetään vuosittain. Ajankohtaisen tiedon löydät Lahden kaupungin nettisivuilta www.lahti.fi.

Kenelle ja millä ehdoin

Kesätyöseteleiden ehdot ja kriteerit päivitetään vuosittain. Ajankohtaisen tiedon löydät Lahden kaupungin nettisivuilta www.lahti.fi.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLahden kaupunki
Palvelusta vastaaLahden kaupunki
Alue Lahti
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Lahden kaupunki
Päivitetty: 22.4.2020