suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry

Kesäduunari-info

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Yksityinen palvelu
Alue: valtakunnallinen
Palvelun kielet: suomi, ruotsi, englanti

Kun olet saanut kesätyöpaikan, voit soittaa Kesäduunari-infoon ja kysyä työsopimuksen tekemisestä, palkkauksesta, työajoista, lomakorvauksesta ja muista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Voit esittää kysymyksiä myös nettilomakkeen ja chatin kautta.

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä lisäksi vanhempiin työkavereihisi, työpaikkasi luottamusmieheen tai -valtuutettuun tai oman alasi ammattiliittoon.

Kesäduunari-info ei välitä tietoa avoimista työpaikoista. Niitä kannattaa kysellä esimerkiksi TE-toimistoista.

Kesäduunari-infon tarjoavat suomalaisia ammattiliittoja edustavat palkansaajien keskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK. Info on avoinna vuosittain toukokuun alusta elokuun loppuun saakka. Muina aikoina löydät tietoa palvelun nettisivuilta: https://www.kesaduunari.fi.


Toimi näin

Soita maksuttomaan puhelinnumeroomme 0800 179 279 (maanantaista perjantaihin kello 9–15). Voit esittää kysymyksen myös nettilomakkeen tai chatin kautta osoitteessa https://www.kesaduunari.fi.

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)Akava ry (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)Toimihenkilökeskusjärjestö STTK ry (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)