suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Käyttöoikeuksien tilaaminen eläinrekisteriin

  • Palvelu
  • 8 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Eläinten pitopaikassa tapahtuneista eläinten syntymisistä, ostoista ja poistoista tulee tehdä ilmoitukset Ruokaviraston eläinkohtaisiin rekistereihin. Ilmoitukset voi tehdä kirjallisesti lomakkeilla tai sähköisesti.

Sähköistä ilmoittamista varten eläintenpitäjä voi hakea käyttöoikeuksia Eläinrekisteriin maaseutuelinkeinoviranomaiselta. Laukaan maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueella (YTA) maas ...

Toimi näin

Laukaan maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueella käyttöoikeuksia haetaan Laukaan kunnan maaseututoimelta. Se voi myöntää rekisterin käyttöoikeudet lampaiden, vuohien ja sikojen pitäjille.

Hae käyttöoikeuksia Eläinrekisteriin kirjallisesti. Löydät lomakkeen (Käyttöoikeushakemuslomake eläinrekisteriin) Ruokaviraston lomakesivulta (www.ruokavirasto.fi). Palauta lomake allekirjoitettuna postitse (Laukaan kunta, Maaseututoimi, Kantolantie 10a, 41340 Laukaa) tai skannattuna sähköpostitse (maaseutu@laukaa.fi).

Maaseututoimi ilmoittaa käyttöoikeuksien myöntämisestä asiakkaalle. Lisätietoja saat maaseututoimen puhelimesta, sähköpostitse (maaseutu@laukaa.fi) tai asioimalla Laukaan maaseututoimen toimipisteessä (Laukaan Akro, 2. kerros, Kantolantie 10a, 41340 Laukaa).

Kenelle ja millä ehdoin

Eläinrekisterin sähköisten käyttöoikeuksien myöntäminen edellyttää, että eläintenpitäjä on tehnyt ilmoitukset eläintenpidosta sekä eläintenpidon pitopaikasta ja että ilmoituksiin liittyvä rekisteröinti on suoritettu.

Palvelun toteuttaa

Laukaan kunta

Palvelusta vastaa

Laukaan kunta
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 13.3.2024