suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

Kaupalliseksi kalastajaksi rekisteröityminen

  • Lupa tai muu velvoite
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Kaupallisten kalastajien rekisteriin rekisteröidään luonnolliset henkilöt ja oikeushenkilöt, jotka saavat liikevaihtoa itse kalastamansa tai lukuunsa kalastetun kala- tai rapusaaliin tai niistä jalostettujen kalastustuotteiden myynnistä. Rekisteriä ylläpitää Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Kaupalliset kalastajat rekisteröidään kahteen ryhmään:

  1. ryhmä: liikevaihdon keskiarvo ylittää kolmen viimeks ...

Toimi näin

Täytä sähköinen lomake "Hakemus kaupallisen kalastajan rekisteriin" tai täytä tulostettava lomake ja lisää tarvittavat liitteet. Lähetä tulostettava lomake sähköpostilla tai postissa Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kirjaamoon. Yhteystiedot löytyvät lomakkeesta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaupalliseksi kalastajaksi voi rekisteröityä luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, jonka asuinpaikka tai kotipaikka sijaitsee Euroopan unionin tai Euroopan talousalueeseen kuuluvan valtion alueella ja joka kalastaa Suomen alueella tai talousvyöhykkeellä.


Voimassaoloaika

Kaupallisen kalastajan rekisteröinti on voimassa enintään kolme (3) vuotta kerrallaan.

Palvelun toteuttaa

ELY-keskus

Muut vastuuorganisaatiot

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Pirkanmaan ELY-keskus, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Hämeen ELY-keskus, Etelä-Savon ELY-keskus, Satakunnan ELY-keskus, Uudenmaan ELY-keskus, Keski-Suomen ELY-keskus, Pohjois-Savon ELY-keskus, Pohjanmaan ELY-keskus, Lapin ELY-keskus, Kainuun ELY-keskus

Palvelusta vastaa

ELY-keskus
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 11.1.2024