suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Auran kunta

Kansalaisopisto

  • Palvelu
  • Aura
  • Julkinen palvelu

Väylä oppimiseen -opistot, Auranlaakson kansalaisopisto ja Loimaan työväenopisto, tarjoavat monipuolista opetusta sekä oppimistavoitteista harrastustoimintaa Auran, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kuntien sekä Loimaan kaupungin alueella. Oppilaitoksissamme voit opiskella sekä harrastusmielessä että syventääksesi osaamistasi vaikkapa työelämän tarpeita ajatellen. http://www.opistot.fi

Kansalaisopist ...

Toimi näin

Kurssiohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät opiston verkkosivuilta.

Kansalaisopistot tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle.

Kenelle ja millä ehdoin

Kansalaisopistot ovat avoimia kaikille.

Kansalaisopistot tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle.

Tausta ja lainsäädäntö

Kansalaisopistot tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Useimmiten opiskelu kansalaisopistossa ei tähtää tutkinnon suorittamiseen, vaan opiskelijan monipuoliseen kehittymiseen, elinikäiseen oppimiseen, hyvinvointiin ja aktiiviseen kansalaisuuteen.

Osa kansalaisopistoista järjestää myös opetussuunitelmaan perustuvaa taiteen perusopetusta. Opistot tarjoavat myös avointa yliopisto-opetusta. Kansalaisopistoja ylläpitävät kunnat, kuntayhtymät, yhdistykset, säätiöt tai yhteisöt opetus- ja kulttuuriministeriön luvalla. Ylläpitäjät päättävät opetuksen sisällöstä itsenäisesti. Usein opetus keskittyy kädentaitoihin ja harrastuksiin, kieliin ja taideaineisiin. Opetus on tyypillisesti ryhmäopetusta iltaisin tai viikonloppuna. Opetus voi olla lähi- tai etäopetusta.

Muut vastuuorganisaatiot

Pöytyän kunta

Palvelusta vastaa

Auran kunta
Tekstistä vastaa: Auran kunta
Päivitetty: 30.6.2022