suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Valtiokonttori

Kaiku-kehittämisraha

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Kaiku-kehittämisrahaa myönnetään valtion organisaatioiden uudistumis-, kehitys- ja kokeiluhankkeisiin, joiden tarkoituksena on:

  1. Toiminta- ja johtamiskulttuurin uudistaminen, esimerkiksi parantamalla uudistumis- ja ennakointikyvykkyyttä, huolehtimalla jatkuvasta oppimisesta, edistämällä tieto- ja tutkimuspohjaisuutta, vahvistamalla kestävän kehityksen eteen tehtävää työtä. Tukemalla yhteisöllis ...

Toimi näin

Valtion virastot ja laitokset voivat hakea rahoitusta jatkuvasti ja sitä haetaan Valtiokonttorista. Käsittelemme hakemukset ja pyydämme tarvittaessa lisätietoja. Päätöksen teemme yleensä kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Kaiku-hankeraha on kaksivuotinen siirtomääräraha, jota voi hakea kuluvalle ja seuraavalle vuodelle. Myönnetty määräraha on veroton. Määrärahan käyttöoikeuden saanut kirjanpitoyksikkö maksaa ja kirjaa kulutusmenot omalle toimintamenomomentille ja verot arvonlisäveromomentille. Muut kun VM:n hallinnonalaan kuuluvat kirjanpitoyksiköt laskuttavat myös alv-osuuden Valtiokonttorilta.

Kehittämisrahan hakulomake on suunniteltu siten, että se ohjaa hankesuunnittelua.

Palvelun toteuttaa

Valtiokonttori

Palvelusta vastaa

Valtiokonttori
Tekstistä vastaa: Valtiokonttori
Päivitetty: 13.1.2023