suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Julkisten hankintojen neuvonta

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tarjoamme pk-yrityksille tukea julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa. Julkisia hankintoja ovat kaikki julkisyhteisön (valtio, kunnat, seurakunnat, julkiset osakeyhtiöt) oman organisaationsa ulkopuolelta tekemät hankinnat.

Meiltä saat neuvontaa, koulutusta ja apua tarjouskilpailun eri vaiheissa. Edistämme tarjousmenettelyn sujuvuutta ja tuemme vuoropuhelua tilaajan ja tarjoajien välillä. Tavoitteenamme on lisätä alueen pienyritysten osuutta julkisissa hankinnoissa.

Tarjoamme pk-yrityksille tukea julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa. Tarjoamme pk-yrityksille tukea julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa. Meiltä saat neuvontaa, koulutusta ja apua tarjouskilpailun eri vaiheissa. Edistämme tarjousmenettelyn sujuvuutta ja tuemme vuoropuhelua tilaajan ja tarjoajien välillä. Tavoitteenamme on lisätä alueen pienyritysten osuutta julkisissa hankinnoissa.

Toimi näin

Ota yhteyttä suunnittelijaan tai täytä kotisivuilla oleva tapaamisajan varauslomake ja sovitaan tapaaminen Keulinkin toimistolle tai yritykseesi.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKehittämisyhtiö Keulink Oy
Palvelusta vastaaKehittämisyhtiö Keulink Oy
Alue Keuruu, Multia
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kehittämisyhtiö Keulink Oy
Päivitetty: 2.12.2019