suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kotkan kaupunki

Joukkoliikenne

  • Palvelu
  • 3 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kotkan seudun (Hamina, Kotka, Pyhtää) joukkoliikenne palvelee neljällä eri vyöhykkeellä. Joukkoliikenteen Waltti-matkakortteja ja lippulatauksia voi ostaa verkkokaupasta tai myyntipisteistä. Lisäksi joukkoliikenteen linja-autoissa, joissa Waltti-liput käyvät maksuna, voi ladata lisää matkustusoikeutta kausi- ja arvolipuille. Lippuostoksia ei autoissa voi maksaa pankki- tai luottokorteilla. Waltti-kortti on henkilökohtainen tai haltijakohtainen.

Henkilökohtaiselle kortille voi ladata kausituotteen ja arvoa. Henkilökohtaisella kortilla oleva arvo/kausi voidaan korvata uudelle kortille. Haltijakohtaiselle kortille ei voi ladata kausituotetta, kadonneella kortilla olevaa arvoa ei korvata. Kun ostat uuden matkakortin, maksat lippulatauksen lisäksi 5 euron korttimaksun.

Toimi näin

Osta matkakorttisi verkosta tai vieraile asiointipisteessä. Waltti-matkakortit kelpaavat maksuvälineinä Kotkan seudun joukkoliikenteessä Waltti-tunnuksin merkityissä linja-autoissa. Löydät tunnuksen joko bussin etulasista tai keulasta. Voit matkustaa Kotkassa ostetulla arvokortilla myös muissa Walttia käyttävissä kaupungeissa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelusta vastaaKotkan kaupunki
Alue Hamina, Kotka, Pyhtää
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kotkan kaupunki
Päivitetty: 6.10.2021