suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Salpakierto Oy

Jäteneuvonta

  • Palvelu
  • 9 kuntaa
  • Yksityinen palvelu

Salpakierto Oy hoitaa osakaskuntiensa puolesta lakisääteisen jäteneuvonnan. Osakaskuntia ovat Asikkala, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki ja Pukkila. Jäteneuvonta koskee mm. jätteiden lajittelua, jätehuollon palveluita ja jätteenkuljetukseen liittymistä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen neuvontaa maksutta monipuolisesti eri kanavia hyödyntäen. Verkkosivuilla on tietoa jä ...

Toimi näin

Jäteneuvontaa saa olemalla yhteydessä osoitteessa yhtiöön.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on suunnattu yhtiön toimialueen asukkaille ja koskee kuntia: Asikkala, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki ja Pukkila.

Tausta ja lainsäädäntö

Neuvontaa yhdyskuntajätteiden käsittelyyn saa kunnalta ja kunnan jätelaitokselta. Kuntalaiset saavat tietoa oman toimintansa ympäristövaikutuksista, kestävästä kulutuksesta, kierrätyksestä, kompostoinnista, ruokahävikistä ja jätteiden käsittelystä. Neuvonnan tarkoitus on vähentää yhdyskuntajätteen määrää ja haitallisuutta, edistää kierrätystä sekä varmistaa asianmukainen jätehuolto. Voit ilmoittaa roskaamisesta tai puutteista vaarallisten aineiden käsittelyssä ja varastoinnissa kunnan jäteneuvontaan.

Kunta voi järjestää neuvonnan itse tai muulla tavoin, esim. ostopalveluna.

Palvelun toteuttaa

Salpakierto Oy

Palvelusta vastaa

Salpakierto Oy
Tekstistä vastaa: Salpakierto Oy
Päivitetty: 16.9.2022