suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Närpiön kaupunki

Jätehuollon neuvonta

  • Palvelu
  • 8 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kunnan tehtävänä on jätelain perusteella neuvoa ja tiedottaa asukkaita, tavoitteena jätteen määrän ja haitallisuuden väheneminen sekä jätehuollon asianmukainen järjestäminen.

Jos on kysyttävää esimerkiksi jätehuollon järjestämisestä, jätteiden lajittelusta tai niiden vastaanottopaikoista, voi Botniaroskiin ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Tietoa löytyy myös kotisivulta, sekä Faceboo ...

Toimi näin

Kaikista asiointikanavista ei ole tietoa valitsemallasi kielellä. Vaihda sivun kieli, jos haluat tietoa asiointikanavista muilla kielillä.

Tausta ja lainsäädäntö

Neuvontaa yhdyskuntajätteiden käsittelyyn saa kunnalta ja kunnan jätelaitokselta. Kuntalaiset saavat tietoa oman toimintansa ympäristövaikutuksista, kestävästä kulutuksesta, kierrätyksestä, kompostoinnista, ruokahävikistä ja jätteiden käsittelystä. Neuvonnan tarkoitus on vähentää yhdyskuntajätteen määrää ja haitallisuutta, edistää kierrätystä sekä varmistaa asianmukainen jätehuolto. Voit ilmoittaa roskaamisesta tai puutteista vaarallisten aineiden käsittelyssä ja varastoinnissa kunnan jäteneuvontaan.

Kunta voi järjestää neuvonnan itse tai muulla tavoin, esim. ostopalveluna.

Palvelun toteuttaa

Oy Botniarosk Ab

Palvelusta vastaa

Närpiön kaupunki
Tekstistä vastaa: Närpiön kaupunki
Päivitetty: 17.8.2021