suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Juvan kunta

Jätehuollon neuvonta

  • Palvelu
  • Juva
  • Julkinen palvelu

Neuvontaa asumis- ja yhdyskuntajätteiden ja vaarallisten aineiden käsittelyssä saa kunnalta. Kuntalaiset voivat saada tietoa kuntalaisten oman toiminnan ympäristövaikutuksista, kierrätyksestä ja jätteiden käsittelystä. Neuvonnan tarkoitus on vähentää yhdyskuntajätteen määrää ja haitallisuutta ja varmistaa asianmukainen jätehuolto.

Juvan kunnan alueen jäteneuvontaa antaa Keski-Savon jätehuollon jäteneuvoja.

Toimi näin

Jäteneuvojaan voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Tietoa esimerkiksi jätehuollon järjestämisestä, kierrätyksestä, kompostoinnista ja lajittelusta löydät Keski-Savon jätehuollon verkkosivuilta. Maksuttomia oppaita voit tilata jäteneuvojalta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Neuvontaa yhdyskuntajätteiden käsittelyyn saa kunnalta ja kunnan jätelaitokselta. Kuntalaiset saavat tietoa oman toimintansa ympäristövaikutuksista, kestävästä kulutuksesta, kierrätyksestä, kompostoinnista, ruokahävikistä ja jätteiden käsittelystä. Neuvonnan tarkoitus on vähentää yhdyskuntajätteen määrää ja haitallisuutta ja varmistaa asianmukainen jätehuolto. Voit ilmoittaa roskaamisesta tai puutteista vaarallisten aineiden käsittelyssä ja varastoinnissa kunnan jäteneuvontaan.

Kunta voi järjestää neuvonnan itse tai muulla tavoin, esim. ostopalveluna.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJuvan kunta
Alue Juva
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Juvan kunta
Päivitetty: 4.11.2019