suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Jämsän kaupunki

Jämsänjokilaakson musiikkiopisto

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu
Alue: Jämsä, Kuhmoinen
Palvelun kieli: suomi

Musiikkiopisto on Jämsän kaupungin ylläpitämä musiikkioppilaitos, joka antaa musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta. Opetus on pääsääntöisesti yksilöopetusta. Ryhmäopetusta annetaan kamarimusiikissa, orkesterissa, musiikin perusteissa ja musiikkileikkikoulussa. Perusasteella ja opistoasteella opiskeluun kuuluu olennaisena osana oppilaskonsertit sekä muut esiintymiset.


Toimi näin

Musiikkiopistoon hakuaika on huhtikuussa ja oppilasvalinnat pidetään toukokuussa. Musiikkileikkikouluun ilmoittaudutaan keväällä viimeistään toukokuussa. Vapaita oppilaspaikkoja kannattaa tiedustella musiikkiopiston toimistosta myös kesken lukuvuotta. Hakulomakkeita saa netistä ja opiston toimistosta.


Kenelle ja millä ehdoin

Soitonopetukseen otetaan uusia oppilaita pääsääntöisesti kerran vuodessa eli yleensä toukokuussa pidettävissä oppilasvalinnoissa. Musiikkileikkikouluun ilmoittaudutaan keväällä viimeistään toukokuussa. Myöhemmin tulevat ilmoittautumiset käsitellään syksyllä. Vapaita oppilaspaikkoja kannattaa tiedustella musiikkiopiston toimistosta myös kesken lukuvuotta.

Palvelu on maksullinen.


Palvelun toteuttaa: 
Jämsän kaupunki