suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pirkanmaan TE-toimisto

IMAGO-valmennus

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

IMAGO-valmennus pureutuu siihen, mikä tekee yrityksestä halutun työpaikan. Houkutteleva työnantajamielikuva saa osaajat kiinnostumaan yrityksestä ja nopeuttaa rekrytointia. Vetovoima perustuu kuitenkin pitovoimaan: työnantajamielikuvan takaa on löydyttävä työpaikka, jossa jokaisen ihmisen on hyvä olla ja työskennellä.

IMAGO-valmennus auttaa yritystä parantamaan liiketoimintaansa kehittämällä.

  • ...

Toimi näin

Klikkaa TE-toimiston IMAGO-valmennuksen kotisivuille. Alasivulta ”Hae mukaan” löytyvä linkki vie palveluntarjoajan sivulle, jossa voit ilmoittautua. Valitse sinulle ja yrityksellesi sopiva valmennus. IMAGO ilmoittaa sinulle mahdollisimman pian, oletko saanut paikan.

Kenelle ja millä ehdoin

IMAGO-valmennusta voivat käyttää Suomen alueella toimivat pk-yritykset.

Päästäkseen valmennukseen yrityksellä ei saa olla maksuhäiriöitä tai maksamatonta verovelkaa (tai sillä on voimassa oleva maksusuunnitelma niistä) ja sen on työllistettävä yrittäjän lisäksi vähintään yksi työntekijä.

Palvelun toteuttaa

TE-toimisto, Pirkanmaan TE-toimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Satakunnan TE-toimisto, Kainuun TE-toimisto, Etelä-Savon TE-toimisto, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Lapin TE-toimisto, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Uudenmaan TE-toimisto, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Keski-Suomen TE-toimisto, Pohjanmaan TE-toimisto, TE-toimisto, Varsinais-Suomen TE-toimisto, Hämeen TE-toimisto, Pohjois-Savon TE-toimisto

Palvelusta vastaa

Pirkanmaan TE-toimisto
Tekstistä vastaa: Pirkanmaan TE-toimisto
Päivitetty: 10.4.2024