suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Ilonet Oy

Ilonet valokuitu laajakaista

  • Palvelu
  • Ilomantsi
  • Julkinen palvelu

Ilonet on Ilomantsin kunnan perustama ja omistama osakeyhtiö, joka on rakennuttanut kunnan alueelle kattavan laajakaistaverkon, johon jokaisella kuntalaisella on ollut mahdollisuus liittyä.

Valokuidun mahdollistaa kuntalaisille nopeat kiinteät nettiyhteydet sekä mahdollistaa paremman televisionäkyvyyden IPTV-palvelun myötä

Ilonetin liittymät ovat 100/100 Mbit/s liittymiä, joihin kuuluu myös iptv-palvelu. Liittymät ovat saatavilla kaikkiin taloihin ja asuntoihin, joista valokuitukaapeli löytyy.

Ilomantsissa lähes kaikki taloyhtiöt on saneerattu valokuidun piiriin, joten liittymien käyttöönotto onnistuu helposti myös rivitalo – ja kerrostalohuoneistoissa.

Jos antenniverkon kanssa on ongelmia ja tv-lähetykset pätkivät, kannattaa Ilonetin liittymän käyttöön ottoa harkita. Yhteydellä saavutetaan toimintavarma ja virheetön televisiokuva, johon eivät keliolosuhteet vaikuta.

Valokuituverkon nopeutta voidaan kasvattaa lähes rajattomasti, joten se on nopeudeltaan ja toimintavarmuudeltaan ylivoimainen muihin ratkaisuihin verrattuna. Valokuituverkko onkin satsaus tulevaisuuteen, jossa palvelut siirtyvät yhä enemmän verkkoon. Nyt verkko-opiskelu ja etätyömahdollisuudet onnistuvat myös taajaman ulkopuolella asuvilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Valokuidun hinnat näet sivustolta www.ilonet.fi

Perustiedot

Muut vastuuorganisaatiotIlomantsin kunta
Palvelusta vastaaIlonet Oy
Alue Ilomantsi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Ilonet Oy
Päivitetty: 27.5.2020