suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raahen kaupunki

Ilmoitus jätteen ammattimaisesta keräystoiminnasta jätehuoltorekisteriin

  • Lupa tai muu velvoite
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Jätteen ammattimaisesta keräystoiminnasta on tehtävä ilmoitus jätehuoltorekisteriin merkitsemistä varten sen kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle, jonka alueella keräystä harjoitetaan. Ilmoitus on tehtävä hyvissä ajoin ennen keräyksen aloittamista. Ilmoitusta ei tarvitse tehdä, jos keräys edellyttää ympäristönsuojelulain mukaista ympäristölupaa tai hyväksytään osana ympäristönluvanvaraista muuta toimintaa. Ammattimaisella keräyksellä tarkoitetaan jätteen kokoamista esimerkiksi kunnan, tuottajayhteisöjen, jakelijoiden tai muiden jätehuollon palveluyritysten järjestämiin vastaanottopaikkoihin jätteen edelleen kuljettamiseksi käsittelyyn.

Toimi näin

Täytä ilmoitukseen tarpeelliset tiedot toiminnanharjoittajasta ja toiminnasta, kuten kerättävistä jätteistä, jäteastioista ja vastaanottopaikkojen sijainnista, sekä toimista terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien haittojen ehkäisemiseksi. Lähetä ilmoituslomake joko postitse tai sähköpostilla osoitteeseen: Raahen ympäristövalvonta, Ruskatie 1, 92140 Pattijoki tai ymparisto(at)raahe.fi. Löydät Ilmoituslomakeen Yritys-Suomen verkkosivuilta (www.yrityssuomi.fi).

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Tietojärjestelmään rekisteröinnistä ja rekisteröidyn toiminnan valvonnasta laskutetaan Raahen kaupungin ympäristövalvonnan voimassa olevan taksan mukaisesti.


Määräaika

Hyvissä ajoin ennen toiminnan aloittamista.

Voimassaoloaika

Toistaiseksi

Tausta ja lainsäädäntö

Jätelaki (646/2011)

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRaahen kaupunki
Palvelusta vastaaRaahen kaupunki
Alue Raahe, Siikajoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Raahen kaupunki
Päivitetty: 23.11.2020