suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Huppari -toiminta 4.-6. -luokkalaisille

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Huppari -toiminnassa voi kokeilla rennossa ilmapiirissä ilman kilpailullisia tavoitteita eri liikuntamuotoja paikallisten urheiluseurojen ohjaajien ja liikunnanohjaajaopiskelijoiden opastuksella. Kohderyhmänä ovat 4.-6. -luokkalaiset. Huppari on maksutonta matalankynnyksen toimintaa. Ei vaadi aiempaa tuntemusta lajeista. Syyskausi 14.9.- 16.12.2021 / kevätkausi 11.1.-19.5.2022.

Lajikokeilut ovat tiistaisin klo 18-19 Napapiirin yläasteella (Asematie 3, mäen päällä) ja torstaisin klo 18-19 Korkalovaaran koulun A-liikuntasalissa (Miehentie 12, tienpuoleinen pääty).

Ohjelmassa mm. kaupunkisotaa, futsaalia, nyrkkeilyä, yleisurheilua, boffausta ja kung fu.

LISÄKSI, Keltakankaan liikuntahallin kuntosalilla on ohjattu kuntosalivuoro 6.-10. -luokkalaisille tiistaisin klo 17-18. Maksuton vuoro. Lisää tietoa löytyy: Nuorten kuntosalivuoro 6. - 10. -luokkalaisille.

Toimi näin

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys liikuntakoordinaattoriin Mirva Patronen (lasten ja nuorten liikunta).

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelun piiriin kuuluvat 4.-6. -luokkalaiset. Toiminta on maksutonta. Ole paikalla noin 10-15min. ennen vuoron alkua, nimittäin ulko-ovet ovat liikuntapaikolla lukossa ja ohjaaja päästää ryhmän sisälle. HUPPARIN viikko-ohjelman löydät Palvelun asiointikanavan kohdasta: Lisätietoa verkossa (HUPPARI esite)

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRovaniemen kaupunki
Palvelusta vastaaRovaniemen kaupunki
Alue Rovaniemi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 9.9.2021