suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hollolan kunta

Hoppa palveluliikenne

  • Palvelu
  • Hollola
  • Julkinen palvelu

Palveluliikenne on lähinnä sellaisia erityisryhmien kuljetuspalveluita, jotka käyttäjän iästä ja terveydentilasta huolimatta mahdollistavat paremman pääsyn erilaisten palveluiden piiriin (esim. kauppa- ja terveyspalvelut).

Hämeenkosken, Vesikansan ja Salpakankaan alueiden sisällä hinta on 3 euroa / suunta ja muilla alueilla 4 euroa. Lasten (alle 12 v) taksa on 2 euroa reitistä riippumatta. Kuljetustukiasiakkailla matkan hinta on 1 euroa, jolloin asiakkaalta veloitetaan lisäksi yksi matka kuljetustukikortilta.

Kuljetuksia hoitaa Maakansan alueilla Pohjan Matkat Oy Hoppa-autolla, joka mahdollistaa myös pyörätuoliasiakkaiden kulkemisen. Vesikansan alueella ja sieltä yhteyksiä Lahteen hoitaa Pohjan Matkat Oy. Näihin kuljetus tilataan asiointipiste Piipahluksesta.

Hämeenkosken sisällä ja sieltä Salpakankaan suuntaan palveluliikennettä hoitaa Tmi Ari Kuusela, josta kyydin voi tilata ja tiedustella palveluliikennereiteistä.

Vuorotarjontaa pyritään asteittain laajentamaan siten, että se mahdollistaa tarvittaessa joinain päivinä yhteydet esim. Hämeenkoskelta Salpakankaalle ja keskussairaalalle asti, Salpakankaalta myös keskussairaalle sekä Vesikansasta Lahteen eri marketteihin.

Reitit ja aikataulut näkyvät ohessa. Tiedottaminen reitti- ja aikataulumuutoksista hoidetaan lehdistön, suoratiedotteiden käyttäjille, kunnan kotisivuilla www.hollola.fi, twitterissä ja viraston ilmoitustaululla.

Hopan lähtöpaikka on Hollolan Prisman Terveystien puoleisen sisäänkäynnin edestä.

Lisätietoja saa asiointipiste Piipahluksesta sekä kuljetussuunnittelijalta.

Hoppa palveluliikennejärjestelyt ajalla 6.7. – 31.7.2020

Toimi näin

Palveluliikenteen tilaukset

Maa- ja Vesikansan alueella tilattava mielellään jo edellisenä päivänä tai samana päivänä klo 8.30 - 8.50 puhelimitse taiAsiointipiste Piipahluksesta, Nuottikuja 2, Hollolan pääkirjastotai sähköpostitse hoppa(a)hollola.fi

Hämeenkosken pitäjän alueella Tmi Ari Kuuselalta

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHollolan kunta
Palvelusta vastaaHollolan kunta
Alue Hollola
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hollolan kunta
Päivitetty: 13.7.2020