suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Helsingin kaupunki

Helsingin työväenopiston kurssimaksut ja alennukset

  • Palvelu
  • Helsinki
  • Julkinen palvelu

Kurssimaksu määräytyy opetustuntien mukaan. Opetustunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssimaksu puoleen hintaan myönnetään niille, jotka kurssille ilmoittautuessaan ovat päätoimisia opiskelijoita, työttömiä työnhakijoita, koulutustukea saavia työttömiä, varus- tai siviilipalvelusmiehiä tai jotka saavat vuorottelukorvausta, äitiys-, isyys- ja vanhempainrahaa tai kotihoidon tukea tai joilla on voimassaoleva toimeentulotukipäätös.

Oikeus kurssimaksualennukseen tulee osoittaa toimipisteessä ennen kurssin alkamista ja kurssimaksun maksamista joka lukukauden alussa. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti.

Senioreiden, maahanmuuttajien ja tiettyjen esiintyvien ryhmien kurssimaksuissa on jo huomioitu 50 % alennus. Muita alennuksia kyseisille kursseille ei myönnetä. Erityishinnoitelluista liikunnan kursseista ei myöskään myönnetä alennuksia eikä henkilökohtaisia maksuvapautuksia. Nämä on merkitty opinto-ohjelmaan ERI-merkinnällä.

Henkilökohtaista alennusta tai vapautusta kurssimaksusta voi hakea perustellusta syystä, esim. vähäiset tulot tai vakava sairaus. Hakemuslomakkeen voi tulostaa opiston kotisivulta tai pyytää sen toimipisteestä. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHelsingin kaupunki
Palvelusta vastaaKasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Helsingin kaupunki
Alue Helsinki
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Helsingin kaupunki
Päivitetty: 24.1.2022