suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Harjoitusvakiovuoro

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Harjoitusvakiovuorot on tarkoitettu ensisijaisesti rovaniemeläisille urheilu- ja liikuntajärjestöille, sekä Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden järjestämille liikuntaryhmille. Vuoroja voivat hakea myös liikuntatoimintaa järjestävät muut rekisteröidyt – ja rekisteröimättömät yhteisöt ja harrasteryhmät, yritykset oman henkilöstönsä liikuntatoimintaan sekä yksityiset henkilöt.

Toimi näin

Harjoitusvakiovuoroja haetaan sähköisellä hakulomakkeella, tai hakulomakkeella, joita on saatavilla liikuntapalveluista, yhteispalvelupiste Osviitasta ja Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta rovaniemi.fi

Harjoitusvakiovuorot sisäliikuntatiloihin ja jääkentille harjoituskaudeksi 1.8. - 31.7. on haettava vuosittain toukokuun puoliväliin ja erikseen ilmoitettavaan ajankohtaan mennessä.

Kesäajan harjoitusvakiovuorot ulkokentille on haettava vuosittain maaliskuun viimeiseen päivään klo 16.00 mennessä.

Harjoitusvakiovuoroja ei myönnetä hakijoille, jotka eivät ole hoitaneet velvoitteitaan kaupungille. Hoitamattomista velvoitteista voidaan laatia osapuolten kesken sitova suunnitelma. Sopimuksen hyväksyy kaupungin puolesta sivistyslautakunta. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen voidaan harjoitusvuoroja myöntää hakijalle avustusohjeiden mukaisesti.

Palvelun toteuttaa

Rovaniemen kaupunki

Palvelusta vastaa

Rovaniemen kaupunki
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 25.1.2022