suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Virolahden kunta

Hallintopalvelut

  • Palvelu
  • Virolahti
  • Julkinen palvelu

Virolahden kunnan asiakaspalveluinfo sijaitsee Virojoella, kunnantalolla. Sinne voi tuoda tai lähettää kunnan viranomaisille käsiteltäväksi tarkoitetut aloitteet tai asiakirjat tai pyytää ohjeita hallintomenettelyissä toimimiselle. Keskushallinto ylläpitää kunnan virallisten kuulutusten ilmoitustaulua. Toimistossa on lisäksi maksullinen monistuspalvelu ja Virolahti -tuotemyyntipiste.

Kuntaa johdetaan valtuustostrategian linjausten mukaisesti. Hallinto-organisaation palvelutoiminnan ja kunnan kehittämiseen kuuluvien asioiden ja toteuttamisesta vastaa kunnanhallitus ja kunnanjohtaja. Hallintomenettelyt hoidetaan organisaatiossa Kaakon kaksikon (Virolahden ja Miehikkälän isäntäkuntamalli) yhteistyösopimuksen ja Kaakon kaksikon hallintosäännön määrittelemän vastuunjaon mukaisesti.

Virolahden kunnan tarkastuslautakunta vastaa kunnan hallinnon ja talouden tarkastustoimesta. Tilintarkastuspalvelut ostetaan BDO Oy:ltä.

Kunnan julkisten kuulutusten ilmoitustaulu sijaitsee kunnantalon eteisaulassa. Kunnan virallinen ilmoituslehti on Kaakonkulma. Kunta julkaisee ajankohtaisia tiedotteita, uutisia ja päätöspöytäkirjoja www.virolahti.fi -sivuilla.

Toimi näin

Kunnantoimiston palvelupiste palvelee Virojoella, os. Opintie 4, 49900 Virolahti

Kunnanjohtaja on tavattavissa parhaiten etukäteen sovittuna aikana.

Kuulutuksia pidetään nähtävänä viraston aukioloaikana, sekä julkaistaan www.virolahti.fi sivuilla.

Yhteyden tarkastuslautakunnan jäseniin saa www.virolahti.fi sivuilla olevien yhteystietojen kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kunnantoimiston neuvonta on avoinna arkisin klo 8 - 16.

Heinäkuun kahdella viimeisellä viikolla kunnantoimisto on perinteisesti ollut suljettuna. Päätös toimistojen suljettunaolosta tehdään vuosittain. Sulkujaksojen aikana pyritään kuitenkin hoitamaan erikseen ilmoitetulla tavalla toimialojen asiakaspäivystykset ja ilmoitustaulun nähtävilläolot.

Palvelu on maksullinen.

Kopiopalveluiden taksat vaihtelevat paperikoosta, tulostusmenetelmästä, tulosteen väristä ja kopiomäärästä riippuen 0,50 € - 20,00 €:n välillä/kpl. Perus mustavalkoinen A4 kopio on 0,50 €/kpl.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVirolahden kunta
Palvelusta vastaaVirolahden kunta
Alue Virolahti
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Virolahden kunta
Päivitetty: 4.12.2019