suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

Hakemus toimijakohtaisesta kalastuskiintiöstä

  • Lupa tai muu velvoite
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Itämeren tärkeimmille kalalajeille on asetettu vuosittaiset maakohtaiset saaliskiintiöt, joilla halutaan estää ylikalastus. Kiintiöityjä kalalajeja ovat silakka, kilohaili, merilohi, turska ja punakampela. Kiintiöiden täyttymistä seurataan ilmoitettujen saalistietojen perusteella.

Silakan, kilohailin ja lohen kaupallinen kalastaminen edellyttää aina toimijakohtaista kalastuskiintiötä. Hakemus ko ...

Toimi näin

Täytä sähköinen kiintiönhakulomake ja lähetä se Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kirjaamoon. Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi ELY-keskukselle, hakulomake lähetetään sinulle kirjeenä. Täytä lomake ja lähetä se postitse Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kirjaamoon. ELY-keskusten yhteystiedot löytyvät Palvelupaikat -kohdasta.

Kenelle ja millä ehdoin

Haun piiriin kuuluvat vain ne kalastajat, joille on myönnetty siirrettävä käyttöoikeus Maa- ja metsätalousministeriön toimesta tai ei- siirrettävä käyttöoikeus Varsinais- Suomen ELY-keskuksen toimesta.

Palvelun toteuttaa

Varsinais-Suomen ELY-keskus

Muut vastuuorganisaatiot

Keski-Suomen ELY-keskus, Pohjanmaan ELY-keskus, Etelä-Savon ELY-keskus, Pirkanmaan ELY-keskus, Satakunnan ELY-keskus, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Varsinais-Suomen ELY-keskus, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Lapin ELY-keskus, Hämeen ELY-keskus, Pohjois-Savon ELY-keskus, Uudenmaan ELY-keskus, Kainuun ELY-keskus

Palvelusta vastaa

ELY-keskus
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 10.3.2021