suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

Hakemus toimijakohtaisesta kalastuskiintiöstä

  • Lupa tai muu velvoite
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Itämeren tärkeimmille kalalajeille on asetettu vuosittaiset maakohtaiset saaliskiintiöt, joilla halutaan estää ylikalastus. Kiintiöityjä kalalajeja ovat silakka, kilohaili, merilohi, turska ja punakampela. Kiintiöiden täyttymistä seurataan ilmoitettujen saalistietojen perusteella.

Silakan, kilohailin ja lohen kaupallinen kalastaminen edellyttää aina toimijakohtaista kalastuskiintiötä. Hakemus koskee vuosittain haettavaa toimijakohtaista kalastuskiintiötä, joka perustuu hakijalle myönnettyyn käyttöoikeuteen Suomen vuosittaisesta kalastuskiintiöstä koskien silakan, kilohailin tai lohen kalastusta.

Toimi näin

Täytä sähköinen kiintiönhakulomake ja lähetä se Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kirjaamoon. Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi ELY-keskukselle, hakulomake lähetetään sinulle kirjeenä. Täytä lomake ja lähetä se postitse Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kirjaamoon. ELY-keskusten yhteystiedot löytyvät Palvelupaikat -kohdasta.

Kenelle ja millä ehdoin

Haun piiriin kuuluvat vain ne kalastajat, joille on myönnetty siirrettävä käyttöoikeus Maa- ja metsätalousministeriön toimesta tai ei- siirrettävä käyttöoikeus Varsinais- Suomen ELY-keskuksen toimesta.

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVarsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Muut vastuuorganisaatiotKeski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Satakunnan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Palvelusta vastaaElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Alue Koko Suomi (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 10.3.2021