suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Geologian tutkimuskeskus - GTK

GTK:n tietotuotteiden hakupalvelu ja verkkokauppa, Hakku

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Hakussa voit hakea GTK:n julkaisemia julkaisuja, arkistoraportteja, karttoja, karttaselityksiä, valokuvia, postereita sekä paikkatietotuotteita. Hakku-palvelun avulla voit hakea ja ladata itsellesi erilaisia geologisia tietotuotteita. Löydät palvelusta Suomen geologiaan kytkeytyvän paikkatiedon, dokumentit ja metatiedot 1800-luvulta nykyhetkeen. Palvelu täydentyy jatkuvasti uusilla tuotteilla. Valtaosa sisällöstä on suorassa maksuttomassa verkkojakelussa. Myytäviä tuotteita ovat paperimuotoiset julkaisut ja kartat sekä osa paikkatietotuotteista, ne voit ostaa Hakku-palvelun kautta.

Toimi näin

GTK:n tuotteistetut maksuttomat ja maksulliset paikkatietotuotteet saa käyttöön Hakku-palvelun verkkokaupan kautta. Maksuttomat tuotteet ovat joko GTK:n avoimen lisenssin tai peruslisenssin mukaisia. Maksulliset tuotteet ovat aina peruslisenssin mukaisia. Tilaajatiedot ilmoitettava ostotapahtuman yhteydessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Paikkatietotuotteiden latauksen ja oston sekä painettujen julkaisujen oston yhteydessä pyydetään käyttäjää antamaan pakollisena tietona sähköpostiosoite, johon järjestelmä lähettää linkin tietojen lataamista varten.

Palvelu on maksuton.

Maksullisia tuotteita osa paperimuotoisista julkaisuista ja kartoista sekä paikkatietotuotteista.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaGeologian tutkimuskeskus - GTK
Palvelusta vastaaGeologian tutkimuskeskus - GTK
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Geologian tutkimuskeskus - GTK
Päivitetty: 21.8.2019