suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Keusote

Fysioterapia aikuisille

  • Palvelu
  • 6 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Fysioterapiasta saat apua, mikäli vamma tai sairaus vaikeuttaa selviytymistäsi päivittäisistä toiminnoista. Fysioterapeutti arvioi ja ratkaisee yhdessä kanssasi liikkeeseen ja liikkumiseen liittyviä ongelmia.

Fysioterapian menetelmiä ovat mm. tutkiminen, terapeuttinen harjoittelu, kehon liikkeen- ja asennonhallinnan ja ryhdin ohjaus sekä yksilöllisen harjoitusohjelman laatiminen. Fysioterapia toteutetaan vastaanotolla, etävastaanottona, terveyskeskussairaalassa, kotikäynteinä tai ryhmässä.

Toimi näin

Fysioterapiaan et tarvitse lähetettä.

Hyvinkää, Järvenpää ja Nurmijärvi

Kiireettömissä asioissa ole yhteydessä fysioterapiaan puhelimitse tai Nettipalvelu 24/7:n kautta.

Mäntsälä, Pornainen ja Tuusula

Fysioterapeutit toimivat osana moniammatillista hoitotiimiä. Ole yhteydessä hoitovastaavaasi. Katso myös sivulta kohta Hoitovastaavan tiedustelu ja yhteystiedot.

Vastaanottoajan peruutus ja perumattoman ajan maksu

Muistathan tarvittaessa peruuttaa varatun ajan viimeistään edellisenä päivänä klo 15. Tee peruutus soittamalla fysioterapian puhelinasiointiin. Peruutuksen voit jättää kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Perumattomasta ajasta peritään maksu 51,50 €.

Äkilliset tuki- ja liikuntaelinoireet

Mikäli sinulla on äkillisiä tuki- ja liikuntaelinkipuja, täytä oirekuvaus Nettipalvelussa 24/7:ssä tai ole yhteydessä hoitovastaavaasi. Äkillisissä tuki- ja liikuntaelinoireissa voit hoidontarpeen arviosi perusteella ohjautua suoraan fysioterapeutin suoravastaanotolle. Suoravastaanoton fysioterapeutit ovat saaneet lisäkoulutuksen tutkimuksen tekemiseen sekä kipua lievittävien ja liikkumista helpottavien ohjeiden antamiseen. Tarvittaessa sinut ohjataan lääkärin vastaanotolle. Katso tarkemmat ohjeet myös virka-ajan ulkopuoliseen asiointiin sivulta Kiireellinen hoito.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKeusote
Palvelusta vastaaKeusote
Alue Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Keusote
Päivitetty: 21.1.2022