suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

Euroopan sosiaalirahaston hankerahoitus

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Euroopan sosiaalirahasto (ESR) on rakennerahasto, jonka kautta Suomi saa Euroopan unionin tukea. ESR-rahoituksen tavoitteena on tukea työllisyyttä ja työllistymisedellytyksiä osaamista ja palvelurakenteita kehittämällä.

Rahaston kautta rahoitetaan kehittämishankkeita, jotka toteuttavat jotakin Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelman tavoitetta. Keskeisiä tavoitteita o ...

Toimi näin

Ajantasaiset tiedot ESR-hankerahoituksesta ja hakuajoista löydät Rakennerahastot.fi–verkkopalvelusta. Tutustu verkkopalvelussa Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelman perusteisiin, hakuaikoihin ja -teemoihin sekä hakijan ohjeisiin. Lisäksi sinua auttavat ELY-keskusten ja STM:n vastuuhenkilöt, joihin suosittelemme olemaan yhteydessä kun olet suunnittelemassa uutta hanketta.

Jätä hakemus sähköisesti EURA 2014 -järjestelmässä hakuilmoituksessa annettuun määräaikaan mennessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Rahoitusta voivat hakea esimerkiksi kunnat, järjestöt, oppilaitokset, tutkimuslaitokset, yritykset ja muut oikeuskelpoiset yhteisöt. Mahdolliset tuensaajat on määritelty tarkemmin Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelman kunkin toimintalinjan kuvauksessa.

Rahoittava viranomainen arvioi ja pisteyttää hakemuksen käyttäen yleisiä ja erityistavoitekohtaisia valintaperusteita, joka on eritelty Rakennerahastot.fi-verkkopalvelun hakijalle-osiossa. Saadakseen rahoitusta hakijan ja hankkeen on täytettävä kaikki yleiset valintaperusteet. Arvioissa voidaan lisäksi käyttää aluekohtaisia arviointiperusteita ja hakukohtaisia painotuksia.

Palvelun toteuttaa

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Keski-Suomen ELY-keskus, Etelä-Savon ELY-keskus, Hämeen ELY-keskus

Muut vastuuorganisaatiot

Kainuun ELY-keskus, Hämeen ELY-keskus, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Pohjanmaan ELY-keskus, Pirkanmaan ELY-keskus, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Satakunnan ELY-keskus, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Varsinais-Suomen ELY-keskus, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Uudenmaan ELY-keskus, Lapin ELY-keskus, Etelä-Savon ELY-keskus, Pohjois-Savon ELY-keskus, Keski-Suomen ELY-keskus

Palvelusta vastaa

ELY-keskus
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 19.11.2021