suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Vaasan kaupunki

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Vaasa
  • Julkinen palvelu

Vaasan etsivä nuorisotyö on tarkoitettu 15-29 -vuotiaille nuorille, jotka kaipaavat tukea tulevaisuuden suunnittelussa ja arkisten asioiden hoitamisessa. Origo auttaa silloin, kun opinnot ovat keskeytyneet, nuori tarvitsee apua arjen asioiden hoitamisessa, etsii työ-, työharjoittelu- tai opiskelupaikkaa, tarvitsee asuntoa, kohtaa ongelmia toimeentulon, terveydentilan tai jonkin riippuvuuden kanssa, haluaa pohtia elämäntilannettaan yleisesti, kaipaa tukea tulevaisuuden suunnittelussa tai haluaa juttuseuraa. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista. Vaasassa toimii myös ruotsinkielisiä etsiviä nuorisotyöntekijöitä. Lisätietoa löydät heidän omilta verkkosivuiltaan.

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Origoon voit olla yhteydessä Facebookissa, puhelimitse, sähköpostitse tai käydä paikan päällä. Lisää tietoa Reimarin verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVaasan kaupunki
Palvelusta vastaaVaasan kaupunki
Alue Vaasa
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Vaasan kaupunki
Päivitetty: 22.3.2022