suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Oulun kaupunki

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Oulu
  • Julkinen palvelu

Saat apua etsivältä nuorisotyöntekijältä, kun tulevaisuuden suunnitelmasi ovat epäselvät, olet vailla toimeentuloa, työtä tai opiskelupaikkaa, olet yksinäinen tai muuten vaan suunta on hakusessa.

Etsivä nuorisotyöntekijä etsii ja laatii yhdessä sinun kanssa tavoitteita, jotka vievät kohti haaveitasi, niin isoja kuin pieniä. Pääosa on, että et jäisi jumiin etkä turhautuisi.

Voit tavata etsivän nu ...

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Ota yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään asioimalla Byströmin Ohjaamossa, soittamalla, sähköpostitse osoitteella bystrom[at]ouka.fi tai Facebookin tai Instagramin kautta, kun jäät ilman opiskelu- tai työpaikkaa tai kun keskeytät opiskelun.

Ilmoita nuoren kotikunnan etsivälle nuorisotyöntekijälle ilman opiskelupaikkaa oleva nuori.

Katso lisätietoja linkistä "Etsivän nuorisotyön verkkosivut".

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Palvelun toteuttaa

Oulun kaupunki

Palvelusta vastaa

Oulun kaupunki
Tekstistä vastaa: Oulun kaupunki
Päivitetty: 8.3.2023