suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Liperin kunta

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Liperi
  • Julkinen palvelu

Etsivä nuorisotyö on suunnattu sinulle, joka olet 15–29-vuotias, et ole löytänyt sopivaa opiskelupaikkaa, et ole töissä, opintosi ovat keskeytyneet tai pohdit niiden keskeyttämistä. Etsivä nuorisotyöntekijä voi myös lähteä nuoren mukaan hoitamaan asioita esimerkiksi Kelaan, TE-toimistoon tai sosiaalitoimistoon.

Hän voi lähteä nuoren mukaan myös tutustumiskäynneille. Etsivän nuorisotyön tehtävänä on auttaa nuori oikeiden palveluiden pariin.

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Ota yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Liperissä etsivän nuorisotyön palvelu on tarkoitettu 15-29-vuotiaille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLiperin kunta
Palvelusta vastaaLiperin kunta
Alue Liperi
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Liperin kunta
Päivitetty: 30.3.2022