suomi.fi
skip_link_main
pagetype_service

Etsivä nuorisotyö

openptv_service_go_to_service_channels_heading

openptv_service_go_to_service_channels_description
openptv_responsible_organizationLaihian kunta
openptv_service_area Laihia
openptv_service_language lang_fi

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on tavoittaa alle 29 -vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella tai tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, vahvistaa nuoren valmiuksia päästä elämässä eteenpäin ja on nuorelle aina vapaaehtoista. Etsivä nuorisotyö on läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin, etsii nuoren kanssa ratkaisuja nuoren pulmiin ja kysymyksiin sekä tukee nuorta hakeutumaan niihin palveluihin, joita hän tarvitsee ja haluaa.


ptv_serviceView_serviceUserInstructions

Ota yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään esimerkiksi arkiasioiden järjestämisen, opintojen keskeytymisen ja muiden pohdintojesi kanssa. Palvelu on maksutonta ja vapaaehtoista.

Palveluun kuuluvat mm. ohjauskeskustelut, opiskelupaikan tai työharjoittelupaikan hakemisessa avustaminen, tutustumisvierailut esim. kouluihin. Voit ottaa yhteyttä itse tai läheisesi voi olla yhteydessä etsivään nuorisotyöntekijään. Myös etsivä nuorisotyöntekijä voi ottaa sinuun yhteyttä, esimerkiksi koulun keskeytyessä. Tilanne kartoitetaan yhdessä ja etenemisvaihtoehtoja suunnitellaan kiireettömästi.


ptv_serviceView_serviceRequirements

Palvelu on tarkoitettu alle 29-vuotiaille.

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu niille 15-28 -vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat apua elämänhallintaan sekä tulevaisuuden suunnitteluun. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea nuoren itse sitä halutessa ja on tukena tarvittavaan palveluun hakeutumisessa.

ptv_serviceView_serviceCharge_FreeOfCharge


ptv_serviceView_serviceBackgroundAndLegislation

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka työntekijöiden tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa, ase- tai siiviilipalveluksensa.


openptv_serviceView_serviceProducerInfo: 
Laihian kunta