suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Etsivä nuorisotyö

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Konneveden kunta
Alue: Konnevesi
Palvelun kieli: suomi

Etsivä nuoristotyö on mukana nuoren ihmisen elämään, opiskeluun, varusmiespalvelukseen ja työelämään liittyvissä pienissä ja suurissa pohdinnoissa. Etsivän nuorisotyön tavoite on auttaa nuorta ihmistä selviämään elämässä olevista haasteista. Etsivän nuorisotyön toiminta lähtee nuoren oman kertomuksen pohjalta, tyhjältä pöydältä.

Sinä alle 29-vuotias nuori, jutellaan ja selvitellään asioita yhdessä luottamuksella, turvallisesti ja vapaaehtoisesti toiveittesi pohjalta ja kohti unelmaasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan jatkosta! Etsivä nuorisotyö on Konnevedellä myös sosiaalisessa mediassa Instagramissa ja Facebookissa. Myös nuoren läheiset tai muut nuoren tulevaisuudesta huolestuneet tahot voivat ottaa yhteyttä.

Etsivän työn ohjaajan Maija Peuran tavoitat numerosta 050 5951 910 (myös WhatsApp).


Toimi näin

Voit ottaa etsivän työn ohjaajan Maija Peuraan yhteyttä monta kanavaa pitkin niin sosisaalisessa mediassa, puhelimessa kun paikanpäälläki.

Etsivä nuorisotyö

Facebook ja Instagram: Etsivä Maija Konnevesi

Puh: 050 5951 910

Kauppatie 25

44300 Konnevesi

maija.peura@konnevesi.fi


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu alle 29-vuotiaille.

Alle 29-vuotias kuntalainen on oikeutettu etsivän nuorisotyön palveluihin.

Palvelu on maksuton.


Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka työntekijöiden tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa, ase- tai siiviilipalveluksensa.


Palvelun toteuttaa: 
Konneveden kunta