suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kemin kaupunki

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Kemi
  • Julkinen palvelu

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä. Pyrimme tavoittamaan ne alle 29-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saadakseen tarvitsemansa palvelut.

Etsivä nuorisotyö tarjoaa varhaista tukea, jos nuori sitä haluaa. Se vahvistaa valmiuksia päästä elämässä eteenpäin ja on nuorelle aina vapaaehtoista.

Olemme läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoamme mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsimme nuoren kanssa ratkaisuja pulmiin ja kysymyksiin.

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Etsivään nuorisotyöhön voit olla yhteydessä soittamalla, laittamalla viestiä, sähköpostilla tai käymällä paikan päällä. Lisätiedot verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKemin kaupunki
Palvelusta vastaaKemin kaupunki
Alue Kemi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kemin kaupunki
Päivitetty: 24.11.2021