suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kannonkosken kunta

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • 3 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Työskentely nuoren kanssa muotoutuu yksilökohtaisesti ja kokonaisvaltaisesti kunkin nuoren tilanteen mukaan, se voi olla ohjausta, käytännön asioiden hoitamista yhdessä nuoren kanssa, keskustelua, rinnalla kulkemista ja nuoren auttamista tutustumaan ja käyttämään erilaisia palveluita. Mm. opintotukiasiat, opiskeluihin ja asumiseen liittyvät paperi ja viranomaiskuviot ja harrastukset.

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Perustiedot

Palvelusta vastaaKannonkosken kunta
Alue Kannonkoski, Kivijärvi, Kyyjärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kannonkosken kunta
Päivitetty: 2.12.2019