suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Joutsan kunta

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Joutsa
  • Julkinen palvelu

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivä nuorisotyö etsii nuoren kanssa ratkaisuja nuoren pulmiin ja kysymyksiin ja auttaa nuorta saavuttamaan tarvitsemansa palvelut.

Etsivän työn tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa.

Etsivä nuorisotyö auttaa sinua alle 29-vuotias, joka

et ole löytänyt sopivaa opiskelupaikkaa, et ole töissä, opintosi ovat keskeytyneet tai pohdit keskeyttämistä, haluat neuvoja tulevaisuuttasi varten

Kerro miten voimme auttaa?

Meidän tehtävänämme on etsiä kanssasi vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Voimme olla mukana tsemppaamassa koulunkäynnissä tai opiskelussa, etsiä yhdessä sopivaa opiskelu- tai työpaikkaa ja auttaa mukavan harrastuksen löytämisessä.

Jos haluat, lähdemme kanssasi mukaan hoitamaan asioita esim. kelaan, työkkäriin tai sosiaalitoimistoon.

Voimme tavata siellä missä Sinä haluat ja milloin haluat.

Koko toimintamme perustuu luottamukseen.

Etsivä nuorisotyöntekijä +358407720587

http://www.joutsa.fi/vapaa-aika/etsivanuorisotyo/

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJoutsan kunta
Palvelusta vastaaJoutsan kunta
Alue Joutsa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Joutsan kunta
Päivitetty: 7.10.2021