suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Esiopetuskuljetus

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Esiopetuskuljetukset järjestetään esi- ja perusopetuksen koulukuljetuksia koskevien periaatteiden mukaisesti (sivistyslautakunta 22.4.2021).

  • Esiopetuksessa olevalla lapsella on oikeus maksuttomaan kuljetukseen, jos matka kotoa esiopetukseen on yli kolme kilometriä eikä lapsella ole esiopetuksen lisäksi ennen esiopetuksen alkua ja /tai esiopetuksen jälkeen tarvetta muuhun varhaiskasvatukseen.
  • ...

Toimi näin

Hae esiopetuskuljetusta Esi- ja perusopetuksen kuljetushakemuksella.

Toimita hakemuksen liitteenä asiantuntijan todistus/lausunto, mikäli hakemuksen perusteena on lapselle liian vaikea tai rasittava matka.

Esiopetuskuljetuksesta lisätietoa antaa varhaiskasvatuksen asiantuntija Anne Mänty, anne.manty(at)rovaniemi.fi, p. 016 322 6039

Kenelle ja millä ehdoin

Esiopetuksessa olevalla lapsella on oikeus maksuttomaan kuljetukseen, jos matka kotoa esiopetukseen on yli kolme kilometriä eikä lapsella ole esiopetuksen lisäksi ennen esiopetuksen alkua ja/tai esiopetuksen jälkeen tarvetta muuhun varhaiskasvatukseen. Kuljetus voidaan myöntää myös silloin, jos esiopetusmatka todetaan vaaralliseksi tai se määritellään lääkärin, sosiaalityöntekijän tai psykologin asiantuntijalausunnon perusteella lapselle liian vaikeaksi tai rasittavaksi.

Palvelun toteuttaa

Rovaniemen kaupunki

Palvelusta vastaa

Rovaniemen kaupunki
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 3.3.2023