suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Puumalan kunta

Elinkeinopalvelut ja yritysneuvonta

  • Palvelu
  • Puumala
  • Julkinen palvelu

Puumala tarjoaa yritykselle hyvän sijainnin Saimaan ja useiden maakuntakaupunkien (Mikkeli, Lappeenranta, Savonlinna, Imatra) keskellä ja alle 300 kilometrin etäisyydellä Pietarista. Imatran kansainvälinen rajanylityspaikka on noin 60 kilometrin päässä. Puumalan erityinen vahvuus on laaja vapaa-ajan asutus.

Puumalan kunta palvelee sekä toimivia yrityksiä että yrittämistä pohtivia henkilökohtaisesti. Autamme mahdollisimman pitkälle yrityksesi toimitila- ja tonttiasioissa hyödyntäen laajaa osaamistamme ja paikallistuntemusta. Myös henkilöstöä koskevissa kysymyksissä tarjoamme osaamisemme ja kontaktimme yrityksen ja työntekijöiden käyttöön. Puumalassa toimivia ja Puumalaan sijoittumista pohtivia yrityksiä palvelee yrityskehittäjämme.

Yritystoimintaa koskevissa asioissa voit ottaa suoraan yhteyttä myös esimerkiksi kunnanjohtajaan ja esimerkiksi tila- ja kaavakysymyksissä tekniseen johtajaan. Mikäli tarvitset henkilökohtaista neuvontaa uuden yrityksen perustamiseen, niin parasta ja myös maksutonta opastusta saat Mikkelin seudun uusyrityskeskus Dynamosta http://mikkeli.uusyrityskeskus.fi/

Puumalalaiset kaupparekisteriin perustamisilmoituksen tehneet uudet yrittäjät voivat hakea aloittavien yrittäjien tukea. Tukea saa myös yritys, jossa uusi yrittäjä jatkaa aiempaa toimintaa (sukupolvenvaihdos). Tuki on 500 €/yritys. Lisäksi kunta maksaa 250 euron tuen yrityksille, jotka muuttavat kotipaikakseen Puumalan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPuumalan kunta
Palvelusta vastaaPuumalan kunta
Alue Puumala
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Puumalan kunta
Päivitetty: 10.2.2021