suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

Elinkeinokalatalouden tuet (Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahasto EMKVR)

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Kalatalousalalla toimivat yritykset ja yhteisöt voivat hakea Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston tukea esimerkiksi kalastuksen, vesiviljelyn, kalanjalostuksen ja meripolitiikan kehittämiseen ja investointeihin, sekä vesien ja kalakantojen hoitoon. Tukien tavoitteena on ympäristön kannalta kestävän, resurssitehokkaan, innovatiivisen, kilpailukykyisen ja tietämykseen perustuvan kalata ...

Toimi näin

Tuen hakeminen

Tee hakemus tuesta sähköisessä Hyrrä-asiointipalvelussa.

Voit asioida Hyrrässä yrityksen tai organisaation puolesta tai kirjautua sisään yksityishenkilönä. Asioidaksesi yrityksen tai organisaation puolesta, sinulla tulee olla rekisteritietoihin perustuva oikeus tai sinulle on annettu valtuus asioida yrityksen puolesta. Nämä tiedot tarkistetaan Suomi.fi-valtuuspalvelusta. Kirjautuaksesi tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sähköisen henkilökortin.

Maksatuksen hakeminen

Kun olet aloittanut hankkeen ja kustannuksia on syntynyt, hae maksua Hyrrä-asiointipalvelussa.

Kenelle ja millä ehdoin

Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston tukea myönnetään kalatalousalalla toimiville yrityksille ja yhteisöille. Korvausinvestoinnit moottorin vaihtoa lukuun ottamatta eivät ole tukikelpoisia.

Tuen saamiseksi on myös täytettävä yleiset tukiedellytykset ja toimenpidekohtaiset valintaperusteet, joista löytyy tietoa Meri- ja kalatalous -verkkosivulta.

Tausta ja lainsäädäntö

Laki Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahastosta 997/2021

Palvelun toteuttaa

KEHA-keskus, ELY-keskus

Muut vastuuorganisaatiot

Etelä-Savon ELY-keskus, Satakunnan ELY-keskus, Uudenmaan ELY-keskus, Keski-Suomen ELY-keskus, Pohjois-Savon ELY-keskus, Pohjanmaan ELY-keskus, Varsinais-Suomen ELY-keskus, KEHA-keskus, Hämeen ELY-keskus, Kainuun ELY-keskus, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Pirkanmaan ELY-keskus, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Lapin ELY-keskus

Palvelusta vastaa

ELY-keskus
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 12.1.2024